кадър: Нова телевизия Редактор: Какво направи полицията по време на антиваксърската акция

...
кадър: Нова телевизия Редактор: Какво направи полицията по време на антиваксърската акция
Коментари Харесай

Виктор Николаев за акцията на антиваксърите във Варна: Трети ден питам, какво направи полицията?

кадър: Нова телевизия 

Редактор: 

Какво направи полицията по време на антиваксърската акция във Варна, при която беше затворен изнесен пункт за имунизация? Този въпрос зададе в ефира на Нова телевизия водещият Виктор Николаев. „ Полицията ли затвори пункта, с цел да няма напрежение? “, това попита той, като направи съмнение, че тъкмо по този начин е станало.

Николаев обаче по този начин и не получи отговор за дейностите на униформените. „ Задавам този въпрос трети ден. От друга страна, прокуратурата търси очевидци, а на мястото е имало и полиция “, разяснява той.

Д-р Станимир Хасърджиев от Националната пациентска организация дефинира случая във Варна като „ просташка вандалска демонстрация “. Той разяснява също, че България скоро ще е на последно място в Европа, а в света по имунизиране.

Виктор Николаев пък разяснява, че по тематиката дейностите на антиваксърите е трябвало в студиото на Нова телевизия да има представител на здравното министерство. Въпреки поканата, никой не се е отзовал, означи водещият.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР